De lade voor de bermkeuken is nu helemaal af. Hij is zelfs flexibel in te richten. Zo kunnen onder het bestekbakje 1 grote of 2 kleinere compartimenten gecreëerd worden. Superhandig voor allerhande keukengerei. De lade is lichtgrijs geschilderd, net zoals de metalen binnenkant van de keuken. Nu alleen nog even een setje campingbestek kopen.

IMG_0579

IMG_0580Anders laden

Inmiddels zijn we er ook achter dat we de campingstoelen ook prima onder het dekzeil kunnen vervoeren. Dat scheelt natuurlijk enorm veel ruimte in de vouwwagen zelf. Op die plek hebben we nu handdoeken en beddengoed gelegd in vacuumzakken. Door die te gebruiken besparen we ook weer enorm veel ruimte. We hebben ze voordelig rechtstreeks in China besteld met een handpompje zodat we ze ook voor de terugreis kunnen gebruiken. Hoewel dit handpompje prima werkt, heb ik we voor de zekerheid ook nog eentje besteld die op de 12V-aansluiting van de auto werkt. Het is immers bedoeld voor de vakantie en dan zijn wij nu eenmaal liever lui dan moe.

Tuinstoelen onder het dekzeil van de vouwwagen.

Ook boven op de bermkeuken bleek onder het dekzeil nog plaats te zijn. Ideaal voor de afvalwatertank. Ook het afwasteiltje past prima in de gootsteen. Het is een beetje als het inruimen van je vaatwasser: er past veel meer in als je er een beetje over nadenkt.

Nog een kleine reparatie

Het insectengaas in de slaapcabines bleek een aantal scheurtjes te bevatten.Hoewel het maar enkele kleine scheurtjes waren (maximaal 3cm), leek het ons toch verstandig om deze te repareren zodat ze niet verder zouden kunnen scheuren. Helaas wisten we niet hoe we de reparatie het beste konden uitvoeren, maar na een beetje speuren op internet kwamen we uit bij Tear-Aid. Dit is een patch voor reparatie van allerhande (kunst)stoffen. Type B is speciaal geschikt voor vinyl en we hebben het gaas er keurig mee kunnen repareren.

Reacties