Bitcoin debet card

Mensen die handelen met Bitcoins lopen nog weleens tegen het probleem aan dat je nog niet overal kunt betalen met Bitcoins. In Nederland kun je bijvoorbeeld wel al je pizza bij ThuisBezorgd.nl afrekenen in Bitcoins, maar bij tankstations kun je er nog bijzonder weinig mee.

De firma Wirex heeft hiervoor een mooie oplossing: een debit-card waar je Bitcoins op kunt storten die geconverteerd worden naar euro’s. Voor de mensen die niet weten wat een debit-card is: dit is een soort prepaid creditcard. Je moet er eerst geld op storten voordat je ermee kunt betalen.

Behalve Bitcoins kun je ook gewoon met iDeal euro’s storten op je kaart, wat deze kaart ook aantrekkelijk maakt voor mensen die niet met Bitcoin werken. De kaart is een Mastercard, dus je kunt er overal mee betalen waar men MasterCard accepteert. De kaart kost $17,50 (iets meer dan €15,50) per jaar. Ook kun je een virtuele kaart bestellen. Hierbij krijg je geen fysieke kaart, zodat je je MasterCard alleen online kunt gebruiken. Deze optie is wel goedkoper, namelijk $3,95. De virtuele kaart kun je gelijk gebruiken. De fysieke kaart moet je activeren zodra je hem per post binnen krijgt. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat je de fysieke kaart in huis hebt.

Bij de kaart kun je ook een app downloaden voor iOS en Android. Hiermee kun je gemakkelijk je account beheren. Reuze handig voor als je onderweg bent. Het is feitelijk een soort internetbankieren voor je debitcard. Bijkomend voordeel is dat je je account ook kunt gebruiken als Bitcoin-wallet. Dit kan zelfs wanneer je enkel (gratis) registreert en geen debitcard bestelt.

Klik hier om deze debitcard met 25% korting te verkrijgen

Reacties