Als je computer veel vermogen gaat gebruiken dan heb je een zwaardere voeding nodig. Zo heb je voor het bouwen van een mining rig al snel een vermogen van 1000 Watt of meer nodig. Hoe zwaarder het vermogen, hoe duurder de voeding. Toch is er een goedkopere manier: het gebruiken van meerdere voedingen.

ADD2PSUDeze voedingen moeten wel aan elkaar gekoppeld worden, zodat ze op hetzelfde moment aan en uit gaan. Dit kan met een Add2Psu module. Deze module heeft twee aansluitingen: één voor het koppelen aan de “hoofd”-voeding en één voor het koppelen van de extra voeding. Zodra de “hoofd”-voeding inschakelt zal deze een de Add2Psu-module van spanning voorzien, die op zijn beurt de extra voeding inschakelt.Als je meerdere voedingen gebruikt, dan moet je natuurlijk wel zorgen dat je je hardware zo aansluit dat het opgenomen vermogen optimaal wordt verdeeld over de meerdere voedingen.

Reacties